Многофамилна жилищна сграда в УПИ VI-1868,1869, кв.42 по плана ж.к.“Братя Миладинови“, гр. Бургас, ПИ 07079. 620.184 по КК на гр.Бургас

Транспортният достъп до УПИ е осигурен чрез ул.Марица от север. Чрез нея през проход в партера се осъществява достъп до вътрешен двор, с разположени в него паркоместа. Два от гаражите са достъпни от вътрешния двор, а други 2 имат излаз директно на ул.Марица.

Сградата се състои от:

  – Партер  с разположен в него Гараж 1, Гараж 2, Гараж 3 , Гараж 4, помещение за ел. табло, общо помещение и склад. Достъпът до горните етажи се осъществява посредством вход, разположен в прохода на сградата, водещ до стълбище и асансьор.

– Етаж 1 с разположени в него два тристайни апартамента. Всеки от апартаментите се състои от дневна с кухненски бокс, две спални, две бани с тоалетна, склад и балкон на север и балкон/тераса на юг.

-Етажи 2, 3, 4 и 5  – с разположени във всеки от тях три двустайни апартамента. Едното двустайно жилище се състои от дневна с кухненски бокс, спалня, склад, баня с тоалетна и два балкона съответно на север и юг. Вторият апартамент се състои от дневна с кухненски бокс, спалня, склад, баня с тоалетна и балкон на юг. Третият апартамент се състои от дневна с кухненски бокс, спалня, склад, баня с тоалетна и два балкона съответно на север и юг.

– Етаж 6  – с разположени в него два двустайни апартамента. Всеки от тях се състои от дневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, склад и две тераси съответно на юг и север.

Паркирането във вътрешния двор е осъществено върху бетонови плочи на тревна фуга

Вертикалната комуникация се осъществява посредством стълбище и асансьор с достъп до партера, първи, втори, трети, четвърти, пети и терасовиден жилищни етажи. Стълбищната клетка е с директно естествено осветление по всички етажи.